Maandag 26/10 in Een-op-een met …

Een-op-een met ...

Maandag 26/10 in Een-op-een met …

Maandag 26 oktober 2020 een bijzonder interview in “Een-op-een met …“: Simone van Nes praat met Professor Diederik Gommers, inmiddels landelijk bekend door zijn rol in het Outbreak Management Team, het OMT, dat het kabinet adviseert over de maatregelen in verband met de Covid-19 pandemie.

“Een-op-een met …” wordt uitgezonden van 20:00 – 21:00 uur en herhaald op dinsdag en donderdag.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten