Kerstavond 2020

Het is vanavond Kerstavond en normaal gesproken zou traditiegetrouw de Kerstnachtviering vanuit sporthal De Klipper in Nieuw-Lekkerland op Klokradio worden uitgezonden.

Normaal gesproken … maar 2020 was allesbehalve een normaal jaar: een virus zette wereldwijd de boel op z’n kop en we zijn op dit moment met handen en voeten gebonden door allerlei maatregelen. En natuurlijk zijn die nodig, ook al hebben velen daar een andere mening over.
Maar Kerstmis gaat door, morgen en overmorgen.. en over een week beginnen we gewoon aan een nieuw jaar.
Voor vanavond is de vraag: “Is er nog enige activiteit?” Het antwoord daarop wordt gegeven in een kerstfilm die de afgelopen periode gemaakt is vanuit Keerpunt en die vanavond vanaf 21:00 uur te zien is via YouTube.
Wij gaan deze film vanavond vanaf 22:00 uur ook uitzenden, niet het beeld want dat gaat niet op de radio, maar wel het geluid. Van interviews op straat, persoonlijke gesprekken en natuurlijk het Kerstverhaal.
Aansluitend blikken we terug op de afgelopen 11 jaar Kerstnachtvieringen in Nieuw-Lekkerland met muziek van Apollo en zang van koren die deze afgelopen jaren in Nieuw-Lekkerland waren op Kerstavond.

Klokradio wenst u fijne Kerstdagen.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten