Woensdag 9/12 In gesprek met …

Woensdag 9 december 2020 gaat Ellen Verloop “In gesprek met …” Theo van der Schelling uit Alblasserdam. Hij wordt in januari 2021 voor de MAF (Mission Aviation Fellowship) uitgezonden naar Indonesië, samen met zijn vrouw Clazien en hun drie kinderen.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten