Woensdag 16/2 In gesprek met …

Woensdag 16 februari 2022 gaat Sjoerd Veerman “In gesprek met …” Jaap de Gruijter, een bekende Alblasserdammer die na zijn wethouderschap bestuurder was van woningcorporatie Woonkracht 10 en Stichting De Hoop in Dordrecht en afgelopen jaar directeur werd van ASVZ.
ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen ze al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft.
Een gesprek over zorg voor de naaste!

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondagmiddag van 13:15 – 14:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten