Woensdag 20/4 In gesprek met …

In gesprek met ...

Woensdag 20/4 In gesprek met …

Woensdag 20 april 2022 gaat Sjoerd Veerman “In gesprek met …” mevrouw Jopie Zwartbol, die jarenlang verbonden is geweest aan Scholengemeenschap De Lage Waard, tot 2018 als directiesecretaresse. Zij is bestuurslid bij de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard en vrijwilliger bij de egelopvang in Papendrecht. En ze is actief als vrijwilliger bij de weidevogelwerkgroep in de Alblasserwaard.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondag van 13:15 – 14:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten