Woensdag 27/4 In gesprek met …

Op Koningsdag, woensdag 27 april 2022, gaat Ellen Verloop “In gesprek met …” Wim Verwoerd. Hij is namens stichting Roechama in de afgelopen weken regelmatig in Oekraïne geweest en zal er binnenkort ook weer heen gaan. Met deze stichting zorgen Wim en zijn vrouw Ria vooral voor de Oekraïense Joden, met hulptransporten en structurele opbouwhulp.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondagmiddag van 13:15 – 14:00 uur.

Deel dit bericht:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten