Woensdag 6/4 In gesprek met …

Woensdag 6 april 2022 gaat Sjoerd Veerman “In gesprek met …” ds. Rob Fechner. Dominee Fechner is per 15 maart werkzaam als interim-dominee in de protestantse wijkgemeente De Brug in Alblasserdam. Hij vervult de vacature na het vertrek van dominee Van Walsum totdat er nieuwe dominee is gevonden.
Fechner is gemeentepredikant geweest in Drenthe en in Noord-Brabant en tussendoor jarenlang legerpredikant geweest bij de landmacht en de luchtmacht.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondagmiddag van 13:15 -14:00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten