Zaterdag 28/5 in Wekkerradio

Wekkerradio

Zaterdag 28/5 in Wekkerradio

In het derde uur van Wekkerradio op zaterdag 28 mei 2022 de eerste aflevering van een nieuw item: rechtstreeks vanuit de Dorpskamer in Giessenburg interviewt Arie Slob Ria van Wijngaarden, een bekende naam in het Giessenburgse.

Voortaan zal in het derde uur van Wekkerradio steeds een rechtstreeks item vanuit Giessenburg te horen zijn, voorlopig om de twee weken. Weet u interessante onderwerpen of mensen hiervoor, aarzel dan niet en laat het ons weten via redactie@klokradio.nl!

Wekkerradio wordt uitgezonden van 09:00 – 12:00 uur en herhaald op maandag, zelfde tijd.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

S T O R I N G

Wegens technische problemen kan het zijn dat u onze uitzendingen tijdelijk niet kunt ontvangen via sommige kabel- en digitale systemen. Wij werken hard aan een oplossing!

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten