Zaterdag 11/6 in Wekkerradio

Zaterdag 11 juni 2022 besteden we in “Wekkerradio” aandacht aan Molenpop 2022. In het tweede uur van het gezellige zaterdagochtendprogramma komen Ton Hakkesteeg en Robin Stout alles vertellen over dit evenement op 2 juli a.s.

In het laatste uur komen we deze zaterdag niet uit Giessenburg, maar uit De Dorpskamer in Mutifunctioneel Centrum De Commanderij in Schelluinen. Daar vind een expositie met amateurkunst plaats en Ben Kiesow en zijn gasten kunnen ons daar meer over vertellen.

Wekkerradio wordt uitgezonden van 09:00 – 12:00 uur en herhaald op maandag, zelfde tijd.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten