Woensdag 20/7 In gesprek met …

In gesprek met ... Corrie Jansons

Woensdag 20/7 In gesprek met …

Woensdag 20 juli 2022 gaat Sjoerd Veerman “In gesprek met …” Corrie Jansons, lid van de protestantse wijkgemeente De Brug in Alblasserdam en een van de mensen achter de organisatie van de Kliederkerk.
Kliederkerk is een samenwerking van De Brug en de Elthetokerk en is een speelse viering speciaal voor kinderen én volwassenen. Spel, kliederen en knutselen horen er zeker bij, maar Kliederkerk is meer dan dat. Het is samen ontdekken, beleven, vieren en eten. Jong en oud ontdekken samen meer over een verhaal uit de Bijbel. De Kliederkerk is er voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar. En voor hun ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s.

“In gesprek met …” wordt uitgezonden van 21:15 – 22:00 uur en herhaald op zondagmiddag van 13:15 – 14;00 uur.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Altijd in de buurt, altijd bij de tijd

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten